بررسی میت 8 هواوی (Huawei Mate 8)

فبلت‌ها روز به روز در حال رشد هستند و توانسته‌اند سهم بیشتری از بازار را بدست آورند و حالا پس از گوش‌هایی مانند نوت ۵ و آیفون ۶ اس پلاس هواوی نیز با معرفی میت ۸ قصد دارد تا با تمام قوا وارد این بازار شده و رقبای سرسخت خود را کنار بزند.

 

میت ۸ هواوی بدنه‌ای تمام فلزی داشته و صفحه نمایش آن با شیشه‌ی 2.5D گوریلا گلس پوشانده شده است. هواوی در میت ۸ ترجیح داده تا برخلاف روند بازار از صفحه نمایش 1080P بهره می‌برد تا مصرف باتری بالا نرفته و در عوض شارژدهی باتری بالا برود. اما آیا میت ۸ می‌تواند در رقابت با رقبای سرسخت خود قد علم کرده و خود را از آن‌ها جدا کند؟ در ادامه با ما و بررسی میت ۸ هواوی همراه باشید.

طراحی

طراحی که هواوی در محصولاتش استفاده می‌کند همان کیفیت و زیبایی را پیدا کرده که پیش از این در محصولات کمپانی اچ‌تی‌سی به دنبال آن می‌گشتیم. بدنه‌ی جدیدترین گوشی هوشمند این کمپانی با نام میت ۸ آنقدر خوب تراش خورده که حتی در دست گرفتنش هم لذت بخش است. کمپانی هواوی با میت ۸ می‌خواهد ثابت کند که یک دستگاه ۶ اینچی را هم می‌توان با یک دست گرفت به شرط اینکه مهندسان طراحی شما مرز‌های کشیده شده به دور یک نمایشگر را به کمترین میزان خود برسانند.

میت ۸

طراحی میت ۸ خیلی ساده است. هواوی از دکمه‌های اضافی پرهیز کرده، جلو و پشت گوشی را خیلی ساده و بدون شلوغ کاری ساخته و روی طراحی ظریف دکمه‌ها هم حسابی کرده و از همه مهم‌تر این دستگاه را به طرز عجیبی سبک ساخته است. زمانی که میت ۸ را در دست می‌گیرد به هیچ وجه حس نمی‌کنید که یک گوشی با نمایشگر غول پیکر ۶ اینچی را در دست گرفته‌اید.

در بخش جلویی دستگاه با یک شیشه یکدست طرف هستیم که تمام حاشیه و نمایشگر گوشی را پوشانده است. این شیشه یک تکه در کنار‌ه‌هایی که به فریم دور دستگاه می‌رسد به خوبی انحنا داده شده تا کاربر حس خوبی از در دست گرفتن این دستگاه و همچنین دست کشیدن بر روی این حاشیه‌های نمایشگر پیدا کند. حاشیه‌های بالا و پایین اندازه یکسانی ندارند و حاشیه پایینی که اسم هواوی در زیر شیشه آن درج شده بزرگ‌تر است. در حاشیه بالایی بخش جلویی نمایشگر؛ اسپیکر مکالمه، دوربین جلویی و حسگر سنجش نور محیط قرار گرفته‌اند.

mate8 02 1057e

با نگاهی به فریم دور دستگاه در سمت راست یک دکمه برای پاور و یک دکمه پیوسته برای تنظیم صدای دستگاه را مشاهده می‌کنیم که بسیار نازک و ظریف ساخته شده اما در زمان نیاز کاملا قابل لمس هستند. در بخش سمت چپ فریم یک محفظه وجود دارد که هم می‌توان دو نانوسیم در آن قرار داد و هم به جای یکی از نانو سیم‌ها کارت حافظه microSD استفاده کرد. در بخش بالایی فریم میت ۸ محل ورود جک ۳.۵ میلی‌متری هندزفری قرار گرفته و در کنار آن میکروفون مکالمه وجود دارد. درنهایت در فریم پایینی دستگاه شاهد حضور اسپیکر و میکروفون مخصوص مکالمات هستیم.

در بخش پشتی دستگاه باز هم ظاهری یکدست و ساده را می‌بینیم که در بالا دوربین و فلش دوگانه LED و کمی پایین‌تر از آن اسکنر اثر انگشت به شکلی دایره‌ای طراحی شده است که محل آن دسترس‌پذیری خوبی دارد. در قسمت پایینی قاب پشتی میت ۸ هم شاهد لوگوی هواوی هستیم. هواوی همچنین تلاش کرده قاب پشتی دستگاه را در قسمت‌هایی که به فریم نزیک می‌شود به سمت داخل انحنا دهد تا به خوش دستی گوشی اضافه شود.

mate8 06 8ace4

اشکالی که می‌توان در طراحی این دستگاه به هواوی وارد کرد، برجسته بودن دوربین است که احتمالا هواوی مجبور به در نظر گرفتن آن شده است که البته لطمه‌ای نیز به زیبایی فوق‌العاده‌ی دستگاه نداده است. زمانی که گوشی را از پشت به زمین می‌گذارید چون دایره در برگیرنده دوربین برجسته شده، دستگاه لق می‌زند و ثابت نیست

در بحث اعداد این دستگاه طولی ۱۵۷.۱ میلی‌متری در عرضی ۸۰.۶ میلی‌متری و ضخامتی معادل تنها ۷.۹ میلی‌متری دارد. هواوی در بحث طول و عرض نسبت به رقیب‌های خوش قد و بالای خود بسیار عالی عمل کرده وحتی از آیفون ۶ اس پلاس با صفحه نمایش ۵.۵ اینچی، یک میلی‌متر ارتفاع کمتر دارد.

هواوی برای ساخت و مهندسی طراحی میت ۸ وقت و دقت زیادی صرف کرده که این تلاش زیاد را می‌توان از لبه‌های به زیبایی تراش خورده دو طرف فریم دستگاه متوجه شد. در کل به نظر ما می‌توان نمره‌ی بسیار خوبی را در بخش طراحی به میت ۸ داد.

مقایسه مشخصات فنی میت ۸ هواوی با رقبا:

 Huawei Mate 8Google Nexus 6PApple iPhone 6S PlusSamsung Galaxy Note 5
صفحه نمایش و رزولوشن 6-inch; 1,920 x 1,080 pixels 5.7-inch; 2,560x1,440 pixels 5.5-inch; 1,920 x 1,080 pixels 5.7-inch; 2,560x1,440 pixels
تراکم پیکسلی 368ppi 515ppi 401ppi 518ppi
ابعاد 157 x 81 x 7.9 mm 159 x 78 x 7.3 mm 158 x 78 x 7.3 mm 153 x 76 x 7.6 mm
وزن 185 g 178 g 192 g 171 g
سیستم عامل Android 6.0 Marshmallow Android 6.0 Marshmallow Apple iOS 9 Android 5.1 Lollipop
دوربین 16-megapixel 12.3-megapixel 12-megapixel 16-megapixel
دوربین جلو 8-megapixel 8-megapixel 5-megapixel 5-megapixel
ضبط ویدیو 1080p HD 4K 4K 4K
پردازنده 2.3 GHz eight-core Huawei Kirin 950 2.0 GHz eight-core Qualcomm Snapgradon 810 Apple A9 chip (64-bit) Samsung eight-core Exynos 7 Octa 7420
حافظه ذخیره سازی 32GB, 64GB 32GB, 64GB, 128GB 16GB, 64GB, 128GB 32GB, 64GB
حافظه رم 3GB, 4GB 3GB 2GB 4GB
حافظه خارجی Up to 128GB None None None
باتری 4,000mAh (nonremovable) 3,450mAh (nonremovable) 2,750mAh (nonremovable) 3,000mAh (nonremovable)
سنسور اثر انگشت پشت دستگاه پشت دستگاه جلوی دستگاه جلوی دستگاه
موارد دیگر Dual-SIM Pure Android N/A S Pen stylus
قیمت جهانی ~$470 (32GB); $580 (64GB) $500 (32GB); $550 (64GB); $650 (128GB) $750 (16GB); $850 (64GB); $950 (128GB) $670-$740 (32GB); $770-$840 (64GB)

 

حسگر اثر انگشت

mate8 11 5e1ff

اسکنر اثر انگشت در میت ۸ همچون نکسوس ۶ پی در قسمت پشت دستگاه قرار گرفته است. این سنسور دقیقا همان سنسوری است که در پرچمدار گوگل نیز بکار گرفته شده بود. طراحی حلقه‌ای شکل این سنسور با دریچه‌ی لنز دوربین کاملا همخوانی دارد و ظاهر دستگاه را نیز به خوبی حفظ کرده است. این سنسور بی‌نهایت سریع و دقیق عمل می‌کند. برای باز کردن قفل گوشی با این سنسور نیازی نیست که انگشت را بر روی دکمه‌ای فشار دهید یا ابتدا دستگاه را با فشار دادن دکمه‌ی پاور از حالت استندبای خارج کنید، تنها کافی است که انگشت سنسور را لمس کند تا در کسری از ثانیه قفل باز شود. محل قرار گیری سنسور در پشت دستگاه است و از این بابت زمانی که گوشی در دست کاربر قرار دارد به راحتی می‌تواند به آن دسترسی داشته باشد اما در عوض اگر گوشی روی میز باشد، برای باز کردن قفل گوشی باید رمز خود را وارد کنید.

گوگل پشتیبانی از حسگر اثرانگشت را به اندروید ۶ اضافه کرده است و از این رو احتمالا درآینده استفاده‌ی بیشتری از این سنسور خواهد شد.

شناسایی انگشت به سیستم نیز با سرعت قابل قبولی انجام می‌شود تنها با ۴ تا ۶ بار قرار دادن انگشت خود بر روی حسگر می‌توانید اثر انگشت خود را در حافظه‌ی حسگر ثبت کنید.

اسپیکر

mate8 07 8c200

در نگاه اول شاید تصور کنید که در بخش پایینی فریم گوشی میت ۸ ، دارای دو اسپیکر است اما در واقع شیارهای سمت راست اسپیکر بوده و شیارهای موجود در سمت چپ تنها کارایی میکروفون مکالمات را دارند. با این حال اسپیکر تک‌گانه‌ی میت ۸ عملکرد بسیار خوبی دارد.

صدای خروجی از این اسپیکر بسیار واضح و باکیفیت بوده و حجم حداکثری صدا نیز بسیار مناسب است. نکته‌ی قابل توجه دیگر این است که با بالابردن حجم صدا، کیفیت صدای خروجی افت محسوسی نکرده و صدا همچنان کیفیت خوب خود را حغظ می‌کند.

هدفون‌های تعبیه شده درون جعبه‌ی این گوشی نیز به راحتی درون گوش جا گرفته و کیفیت بسیار خوبی دارند و می‌توانند تجربه‌ی بسیار خوبی را به خصوص در هنگام گوش دادن به موسیقی در اختیار کاربر قرار دهند.

نمایشگر

نمایشگر میت ۸ هواوی اندازه بزرگ ۶ اینچی دارد و به پنل IPS LCD مجهز شده که رزولوشن آن 1080P است. تراکم پیکسلی این نمایشگر غول پیکر به ۳۶۷ پیکسل در هر اینچ رسیده که برای خواندن متن‌ها با چشم‌های غیر مسلح در یک فاصله معمول کاملا شفاف و واضح است.

mate8 20 6062e

البته نکته‌ای که درباره نمایشگر این دستگاه وجود دارد، اشباع بودن رنگ‌ها است که برای بسیاری از کاربران شاید چشم‌نواز باشد اما باید گفت که در نتیجه این رنگ‌ها زیاد طبیعی خود را نشان نمی‌دهند.

خوشبختانه میت ۸ در بحث روشنایی نمایشگر هم بسیار عالی کار کرده و نسبت به Mate S، این دستگاه میزان روشنایی بهتری دارد. از نمایشگر این گوشی هوشمند به راحتی می‌توانید در زیر نور مستقیم خورشید هم استفاده کنید. در مورد روشنایی حداقلی هم این نمایشگر هم بسیار خوب عمل می‌کند. در عمل و در زیر نور کم با حداقل روشنایی این دستگاه به مشکلی نخواهید خورد و بدون اینکه چشم درد بگیرید به تماشای این نمایشگر ادامه خواهید داد. همچنین کنتراست نمایشگر این دستگاه هم بسیار خوب بوده و عمق رنگ مشکی بسیار عالی است.

نرم‌افزار

میت ۸ هواوی دارای سیستم عامل اندروید ۶ است تا به معدود گوشی‌های هوشمند بازار تبدیل شده باشد که دارای این نسخه از سیستم عامل گوگل هستند. با این حال با توجه به رابط کاربری EMUI 4.0 هواوی تقریبا اثری از اندروید خام در میت ۸ نمی‌بینیم.

رابط کاربری هواوی در نگاه اول تشابه زیادی به سیستم عامل اپل دارد. این رابط کاربری اپ دراور نداشته و حتی ویژگی‌هایی مانند جستجوی گوشی از طریق جستجوی اسپات لایت را نیز همانندiOS دارد. با این حال هواوی از انعطاف اندروید نیز بهره برده و ویژگی‌هایی را نیز به میت ۸ اضافه کرده است.

رابط کاربری هواوی میت ۸

 یکی از این تغییرات ویژگی اسپلیت اسکرین است که به کاربر اجازه می‌دهد تا به خوبی و با تقسیم صفحه نمایش به دو قسمت، از ابعاد بزرگ آن بهره‌ی کافی را ببرد. البته در حال حاضر اپلیکیشن‌های پشتیانی کننده از این ویژگی به ۸ عدد خلاصه می‌شوندکه شامل اپ‌هایی مانند ایمیل، تقویم، گالری و موارد ابتدایی می‌شود. انتظار می‌رود هواوی در بروزرسانی‌های بعدی تعداد این اپلیکیشن‌ها را نیز افزایش دهد.

رابط کاربری هواوی امکانات بسیاری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد و تقریبا می‌توان هر بخشی از آن را به دلخواه تغییر داد. برای مثال می‌توانید تم و شکل آیکون‌ها در رابط کاربری یا حتی فونت‌ها را نیز تغییر دهید و به تنظیمات دلخواه خود در آورید.

امکانات این رابط کاربری به اینجا ختم نمی‌شوند. با یک بار ضربه زدن با انگشتان می‌توان از صفحه نمایش اسکرین شات گرفت و با ضربه زدن توسط دو انگشت می‌توان ویدیویی از صفحه نمایش گوشی به ثبت رساند. همچنین در بخش ضبط صدا نیز می‌توان از سه میکروفون گوشی استفاده‌ی بهینه برد. این اپلیکیشن سه حالت نرمال، مصاحبه و کنفرانس دارد. در حالت نرمال صداها از تمامی جهت‌ها ثبت شده، در حالت مصاحبه صدا در دو جهت ضبط می‌شود و در حالت کنفرانس نیز گوشی به صورت خودکار منبع صدای اصلی را تشخیص داده و بر روی آن تمرکز می‌کند تا به طور کامل سخنان فرد سخنران را ضبط کند.

ویژگی دیگر نرم‌افزاری در اپلیکیشن دوربین تعبیه شده است که به شما اجازه می‌دهد تا از کارت ویزیت فردی عکس بگیرید تا خود گوشی مشخصاتی مانند نام فرد و شماره تماس وی را تشخیص داده و در بخش مخاطبان به ثبت برساند.

رابط کاربری هواوی میت ۸

همچنین EMUI 4.0 با توجه به اینکه مبتنی بر اندروید ۶ است از ویژگی‌های جدید این سیستم عامل نیز بهره‌مند شده است. برای مثال در این رابط کاربری شاهد ویژگی App Premission هستیم که باعث می‌شود هر اپلیکیشنی برای دسترسی به هر بخش از گوشی از کاربر اجازه‌ دریافت کند. البته این ویژگی کمی با امکانات رابط کاربری هواوی تداخل پیدا کرده است. به عنوان مثال زمانی که برای اولین بار وارد اپلیکیشن دوربین می‌شوید از شما اجازه‌ی دسترسی به مکان سوال شده و پس از آن که این مرحله را رد کردید بار دیگر رابط کاربری هواوی از شما این اجازه را درخواست می‌کند که کمی عجیب بوده و تداخلی را در عملکرد بوجود می‌آورد. البته سایر ویژگی‌های مفید و کاربردی اندروید ۶ مانند Doze در میت ۸ نیز حاضر بوده و به خوبی عمل می‌کنند.

در حالت کلی رابط کاربری میت ۸ را می‌توان مملو از امکانات متعدد دانست که در واقع اجازه می‌دهد تا تمامی بخش‌های سیستم عامل را به دلخواه خود تغییر دهید اما باید به این نکته نیز اشاره کرد که امکانات متعدد و بی‌شمار همواره خوب نبوده و باعث می‌شود تا رابط کاربری هواوی باب میل همگان نباشد. این مورد کاملا سلیقه‌ای است و ممکن است بسیاری EMUI را بپسندند اما افراد دیگری آن را مناسب کارکرد و علاقه‌ی خود ندانند. این افراد می‌توانند رابط‌ کاربری مورد نظر خود را روی گوشی نصب کنند. به عنوان مثال می‌توان رابط کاربری اندروید خام را بر روی میت ۸ نصب کرد و تجربه‌ی نزدیک به نکسوس ۶ پی را در آن داشت. این کار را می‌توان با اضافه کردن یک لانچر و به راحتی انجام داد.

دوربین

میت ۸ مجهز به دوربین ۱۶ مگاپیکسلی با حسگر IMX298 سونی شده است که دارای دیافراگم f/2.0 و لرزشگیر اپتیکال نیز هست. دوربین سلفی این گوشی نیز دارای حسگر ۸ مگاپیکسلی نیز شده است و بر روی کاغذ نوید عملکرد بسیار خوب را می‌دهد.

mate8 04 c9120

در دنیای واقعی نیز شاهد عملکردی بسیار خوب از این دوربین هستیم. تصاویر ثبت شده در نور کافی جزئیات بسیار خوب داشته و رنگ‌ها در آن کاملا طبیعی جلوه می‌کنند.

در محیط‌های تاریک نیز نویز تصاویر بسیار کم بوده و شاهد جزئیات قابل قبول در آن‌ها هستیم. البته هر چقدر محیط تاریک‌تر شود، مدت زمان فوکوس دوربین نیز بالا می‌رود و در برخی اوقات حتی دوربین در یافتن سوژه‌ی مورد نظر برای فوکوس دچار مشکل می‌شود اما این مشکلات در حالت کلی و با توجه به کیفیت تصاویر قابل صرفنظر هستند.

mate8 18 27d9e

همچنین در حالت عکاسی می‌توانید کنترل کاملی بر روی پارامترهای عکاسی مانند سرعت شاتر، ایزو و بسیاری موارد دیگر داشته باشید.

برخلاف پرچمداران موجود در بازار، هواوی حالت فیلم‌برداری 4K را برای میت ۸ در نظر نگرفته است. با این حال می‌توانید در حالت 1080P نیز ویدیو ثبت کنید که البته کیفیت بسیار خوبی نیز دارد و لرزگیر اپتیکال نیز به خوبی عمل می‌کند تا لرزشی در تصاویر وجود نداشته باشد.

دوربین سلفی این گوشی نیز دارای حالاتی مانند Beauty Mode است تا اندکی پوست را روشن‌تر جلوه داده و چروک روی آن را بگیرد. دوربین سلفی میت ۸ نیز همان طور که انتظار می‌رفت کیفیت و جزئیات خوبی داشته و رنگ‌ها در آن طبیعی هستند.

در ادامه می‌توانید نمونه تصاویر ثبت شده با هواوی میت ۸ را مشاهده کنید.

 

 

برش ۱۰۰ درصد:

کراپ تصاویر دوربین هواوی میت ۸

قدرت و بازده

هواوی از ابتدای کار پردازنده‌های ساخت خود را در گوشی‌های هوشمندش بکار گرفت و همین عامل باعث شد تا به مرور در این زمینه نیز مدام پیشرفت کند. میت ۸ به سیستم روی یک چیپِ Kirin 950 مجهز شده است. این پردازنده براساس الگوهای ارائه شده توسط آرم طراحی و تولید شده است. Kirin 950 دارای ۴ هسته‌ی قدرتمند مبتنی بر معماری Cortex A72 و ۴ هسته‌ی کم توان و کم مصرف Cortex A53 است. این جفت ۴ هسته‌ای براساس روش big.LITTLE آرم در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. برای آنکه با این فناوری بیشتر آشنا شوید پیشنهاد می‌کنیممقاله‌ی اختصاصی بررسی عمیق هسته‌های ریز و درشت معماری big.LITTE را مطالعه کنید.

mate8 17 d9246

هسته‌های A72 با حداکثر فرکانس ۲.۳ گیگاهرتز و هسته‌های A53 با حداکثر فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز کار می‌کنند. استفاده از این معماری باعث می‌شود تا زمانی که در حال انجام امور ساده مانند حرکت در رابط کاربری یا اجرای اپلیکیشن‌های سبک هستید تنها هسته‌های مبتنی بر A53 فعال شوند تا مصرف انرژی به حداقل برسد و زمانی که نیاز به پردازش سنگین دارید هسته‌های A72 فعال می‌شوند.

هواوی برای پردازش گرافیکی از پردازنده‌ی Mali-T880 بهره برده است که با ۸ هسته‌ی CPU مجتمع شده‌اند و در قالب یک تراشه تولید شده است. این پردازنده از نظر قدرت و بازده در مقایسه با Mali-T760 نزدیک به ۴۰ درصد در مصرف انرژی بهینه‌تر عمل می‌کند و از نظر قدرت پردازش نیز قوی‌تر شده است. این پردازنده دارای ۴ هسته‌ با فرکانس ۹۰۰ مگاهرتز است. مالی تی ۸۸۰ از OpenGL 3.1 و OpenCL 1.2 نیز پشتیبانی می‌کند.

هواوی یک کنترلر ۱۴ بیت PrimISP و IVP32 DSP را در این سیستم‌-روی-یک-چیپ قرار داده است تا به پردازنده‌ی اصلی کمک کنند و آن را برای رمزگذاری و رمزگشایی ویدیو در رزولوشن 1080p H.264  با نرخ ۶۰ فریم در ثانیه و همچنین 4K H265  پشتیبانی کند. وجود این دو بلاک در پردازنده باعث می‌شود تا استریم و کدگذاری ویدیو بدون نیاز به فشار به پردازنده‌ی اصلی انجام شود. این موضوع باعث مصرف بهینه‌ی انرژی نیز می‌شود.

کنترلر حافظه در سیستم‌-روی-یک-چیپِ Kirin 950 از حافظه‌ی LPDDR4 با پهنای باند بیشتر و مصرف انرژی کمتر در مقایسه با LPDDR3 بهره می‌برد. برای آنکه دید بهتری نسبت به قدرت و بازده‌ی این پردازنده داشته باشید نگاهی بنچمارک‌های مختلف را بر روی میت ۸ اجرا کردیم:

تلفن / تبلت

AnTutu 5

Linpack

Single / Multi

Quadrant 2.13DMark 

IceStorm

Vellamo

Browser / Metal

CF Bench v1.3BaseMark

OS II / Sunspider

Huawei Mate 8 74668

350.66

480.24

310256
18837 

5501

2835

 43598

1958

1045.36

Huawei  Nexus 6P 60123

85.37

254.783

29823 26644

4653

2421

 41882

1923

1061.3

Huawei Honor 7  46333

 130.785
277.412

14171 8931

2645
1330

 50744 1070
Xperia Z5 Premium  49654 245.127
480.532
22187  22420  2951
1286
 46757 1540
Nexus 5X 44605 80.687
241.228
19207 14438 3561
1140
31987 1230
1230.2ms
Xperia Z5 51206

240.900

431.373

22477 22589

3834

1386

 58865

1508

665.3ms

Xperia Z5 Compact 60869 362.915
446.208
35230 21759 2832
1381
49236 1831
761.5ms
Galaxy Note 5 67202 610.448
778.421
36014 21404 5469
2545
54810 1820
569.0ms
LG G4

 

48138

349.306

537.155

26333 19494

3884

2180

64188

1722

768.7ms

HTC One M9 49674 603.118542.337 27803 21090 30902352 57313 1675661.3ms

همانطور که در بنچمارک‌ها نیز مشاهده می‌کنید بخش CPU از میت ۸ از گوشی‌های مجهز به پردازنده‌ی Snapdragon 810 نیز قوی‌تر عمل می‌کند اما بخش پردازنده‌ی گرافیکی کمی ضعیف‌تر است. با این حال در تجربه‌ی کار با میت ۸ هرگز متوجه‌ی لگ و تاخیر نخواهید شد و اجرای نرم و روان اپلیکیشن‌ها و حتی بازی‌های سنگین را تجربه خواهید کرد.

 باتری

هواوی گوشی میت ۸ خود را به یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز کرده و مدعی شده که این گوشی می‌تواند تا دو روز شارژدهی را تضمین کند. استفاده از صفحه نمایش با رزولوشن فول اچ دی نیز شاهدی بر این مدعا است که شارژدهی باتری برای هواوی بسیار مهم است.

mate8 12 575cc

طبق روال گذشته روشنایی صفحه‌نمایش گوشی را بر روی ۵۰ درصد قرار داده، ارتباطات بی‌سیم را قطع کرده و ویدئویی با کیفیت HD را تا رسیدن شارژ باتری از ۱۰۰ به صفر پخش کردیم. باتری میت ۸ توانست در این تست ۱۲ ساعت و ۲۰ دقیقه دوام بیاورد که زمان خوبی به شمار می‌رود. به علاوه میت ۸ می‌تواند تا ۱۳ ساعت و ۱۰ دقیقه وبگردی را نیز برای کاربران تضمین کند.

در استفاده‌ی روزمره نیز میت ۸ نشان داد که می تواند به راحتی یک روز استفاده‌ی سنگین را دوام بیاورد. البته اگر استفاده‌ی نیمه سنگین یا سبک دارید می‌توانید بیش از یک روز نیز بر روی شارژدهی این باتری حساب باز کنید.

در حالت کلی می‌توان باتری میت ۸ و شارژدهی آن را یکی از نکات مثبت و مزایای این فبلت ۶ اینچی دانست.

جمع بندی

هواوی این روزها قدم در مسیر پیشرفت گذاشته و هر از چند مدت با گوشی‌های جالب و قدرتمند خود کاربران بیشتری را جذب می‌کند. این کمپانی که حالا سایه خطر کمپانی‌های چینی دیگر و رقیب‌های کره‌ای و آمریکایی را روی سر خود حس می‌کند، حسابی در تلاش است تا گوشی‌های هوشمند و باکیفیت و کم‌نظیر بسازد که در کنار سخت‌افزار خوب، نرم‌افزاری روان و دوربینی با کیفیت را با خود به همراه دارند.

mate8 16 0c6d8

هواوی پس از گوشی هوشمند موفق میت ۷ بسیار سعی کرده تا تجربه بهتری از گوشی‌های هوشمند بزرگ را باری دیگر با نسل جدید این سری برای کاربران خود رقم بزند. میت ۸ از ظاهری عالی برخوردار است، نمایشگری با وضوح مناسب، روشنایی کافی و کنتراستی بسیار خوب دارد، باتری آن به راحتی چند روزی شما را همراهی می‌کند و سخت‌افزاری قوی را برای اجرای نرم‌افزاری با کمترین لگ و ویژگی‌های رنگارنگ به خدمت گرفته است.

اگر به گوشی‌های هوشمند بزرگ علاقه دارید و دوست دارید یک تجربه خوب با این نمایشگر‌های غول پیکر داشته باشید که از بازی تا خواندن متون و دیدن فیلم در آن‌ها لذت بیشتری دارد، پیشنهاد می‌کنیم میت ۸ را حتما در بین گزینه‌های خود قرار دهید.

نقاط قوت

  • صفحه نمایش باکیفیت و با حاشیه‌ی بسیار باریک
  • طراحی زیبا کیفیت ساخت عالی
  • شارژدهی بسیار خوب باتری
  • حسگر اثر انگشت با عملکردی فوق‌العاده سریع
  • دوربین توانمند

نقاط ضعف

  • کندی فوکوس دوربین در محیط‌های کم‌نور




تاريخ : شنبه 3 بهمن 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |